Springen aan zee!

“Als ik dít noem springen mijn kids een gat in de lucht. “

Een van de grootste favorieten van mijn kids is de trampoline. We hebben het geluk niet ver van het strand te wonen dus als het ook maar enigszins lekker weer is spring ik al snel op de bakfiets en toer met m’n kindjes die kant op.

Groot gejuich krijg ik wanneer ik vertel dat we naar het Trampolinepark in Bloemendaal aan Zee gaan. Uit de wind, tussen de twee strandtenten Bloomingdale en De Republiek zijn er meerdere trampolines waar jong en oud heerlijk kan springen en volop acrobatische toeren kan uithalen. Een rekstok en ringen zorgen voor leuke variatie en dat je als ouder ondertussen heerlijk kunt chillen op de ligbedjes is natuurlijk een welkom pluspunt;).

Prijzen

Voor maar 2,50 kun je al 10 minuten heerlijk springen en een 10 rittenkaart heb je al voor 22,50 euro!

Tip! Als het rustig is knijpt de eigenaar vaak een oogje dicht en mogen je kids wat langer springen, super fijn! Bij mij zijn ze vaak vroeg wakker dus zelf ga ik daarom bijvoorbeeld vaak al in de ochtend die kant op.

Vaak neem ik wat lekkers te eten en te drinken mee want al die acrobatiek en de lekkere zeewind zorgt natuurlijk voor hongerige kindjes. Gevulde dopperflesjes (die je daarna bij het toilet natuurlijk weer makkelijk bij kunt vullen), en bakjes met schijfjes komkommer, snoeptomaatjes of lekkere worteltjes zijn bij mijn kids favoriet. De eigenaar heeft vaak ijsjes voor 50 cent of een euro en mezelf trakteer ik vaak op een kopje koffie van de buren bij de Republiek.

Hier kun je overigens van alles halen wat je zo mee mag nemen naar de trampolines dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt (De Republiek heeft heerlijke brood met dip) dus eind middag in combinatie met een lekker wijntje natuurlijk ook ultiem genieten zo vanaf je ligbedje;-)!

Openingstijden

Het Trampolinepark Bloemendaal aan Zee is van 1 april tot aan 1 oktober dagelijks geopend vanaf 11 uur totdat de zon ondergaat. Genoeg tijd om heerlijk te jumpen dus!

Met wie spring jij straks een gat in de lucht?